ÇOCUKLARIMIZ İÇİN PARKLARI YENİLENİYORUZ

PARKLAR YENİLENİYOR

Kınalıada sahilinde bulunan ve içerisinde 0-6 yaş 6-12 yaş aralığı çocuklarımıza yönelik oyun grupları bulunan Hrant Dink Parkı'nda zeminini kauçuk zemin yerleştirerek yeniledik. Parkın zeminine yerleştirilen kauçuk zemin  ile çocuklarımız artık daha güvenli ve sağlıklı şekilde vakit geçiriyorlar. Parkın etrafında bulunan yeşil alanı ise ekiplerimiz tarafından ekilen çiçekler ile renklendirildi.

YENİELEME ÇALIŞMALARI HEYBELİADA’DA DEVAM EDİYOR

Ekiplerimiz tarafından sürdürülen çalışmalar tüm Adalara yayarak devam ediyor. Heybeliada Metin Sülüş Parkı’nda başlatılan yenileme ve düzenleme çalışmaları hızla sürdürülüyor. Kısa süre içerisinde tamamlanması planlanan çalışmanın ardından güvenli ve sağlıklı şekilde vakit geçirecekleri park Heybeliada’lı çocuklarımız ve ailelerinin hizmetinde olacak.