KINALIADA İFTARIMIZDA MENÜDE 4 ADA 1 KORO VARDI

KINALIADA İFTARIMIZDA MENÜDE "4 ADA 1 KORO" VARDI
İftar programlarımız başladı. Her yıl düzenlediğimiz Ramazan programlarında, 4 Adada kurduğumuz sofralar ile Ramazan ayının güzelliğini, hep bir arada yaşamayı sağlıyoruz. Bu yıl, iftar programlarımıza Kınalıada’dan başladık. Sahil boyu kurduğumuz masalarda tüm Adalılar iftarımızı yaptıktan sonra düzenlediğimiz Konser ile Adalar halkına hem güzel bir akşam yaşattık hem de yaza merhaba demiş olduk.
4 ADA 1 KORO EKİBİ SAHNE ALDI
4 Adadan gönüllü katılımcılar ile oluşan ve bütün bir yıl boyunca çalışmalarını Belediye binamızda sürdüren “4 Ada 1 Koro” ekibi Kınalıada iftarından sonra düzenlediğimiz konserde sahne aldı. Birbirinden güzel sanat müziği eserlerini Adalar halkı için seslendiren koristler Adalılardan büyük alkış aldı.