ÇALIŞMALARA ADIM ADIM, ADA ADA DEVAM EDİYORUZ

ÇALIŞMALARA ADA ADA, ADIM ADIM DEVAM EDİYORUZ

Heybeliada Refah Şehitleri Caddesi Fen İşleri Müdürlüğümüz ekiplerince boydan boya kazılarak yeniden asfaltlandı ve yollardaki olumsuzluklar giderildi.

ÜST LOZAN VE ALT LOZAN CADDELERİNE TAŞ DÖŞENECEK

Heybeliada Refah Şehitleri Caddesi’ndeki yol bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından Lozan Zaferi Caddesi boydan boya kazılarak taş döşemesi yapılacak ve Caddemizi çok daha şık, güzel ve güvenli bir hale getireceğiz.

İLÇEMİZDEKİ TÜM OKULLARIN BAKIMLARINI ÜSTLENDİK

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla ilçemizdeki okulların bakım ve onarımına desteğimizi arttırdık. Heybeliada’da ki okulların tümünün boyama işlerinin yanı sıra okul içerisinde ve dışarısındaki eksikliklerin tümü ekiplerimiz tarafından giderildi. Ayrıca ilçemizdeki tüm okulların bahçeleri ve çevrelerinde gerekli peyzaj düzenlemelerini yaparak okullarımızı daha kullanışlı hale getirdik.

TALEPLERİNİZİ DEĞERLENDİRİYORUZ

Gerek dilekçe gerekse sosyal medya üzerinden kurumumuza ulaşan tüm şikayet, talep ve önerileri ilgili Müdürlüklerimiz ile değerlendirmeye alarak çalışma programımıza alıyoruz. Halkın özellikle yaşlılar için talep ettiği Heybeliada’da ki dik merdivenlere trabzan merdiven tutacağı taleplerini yerine getirdik. Ekiplerimiz Heybeliada’daki tüm Merdivenlere trabzan demir merdiven tutacağı yerleştirdi. Belediye Meclis Üyemiz Mürvet Çidam Heybeliada'daki çalışmaları yerinde takip ediyor.