ATAMIZI ANDIK

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde, "Atatürk'ün Ortadoğu Politikaları" başlıklı söyleşiyi ve 4 Ada 1 Koro ekibinin sahne aldığı "Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar" Konserini Adalar Halkı ile buluşturduk. Ortadoğu siyaset uzmanı, akademisyen, gazeteci ve yazar Hüsnü Mahalli ile İstanbul Milletvekili Gazeteci Barış Yarkadaş'ın konuğumuz olduğu söyleşi ve Ardından düzenlenen konser Adalar halkı tarafından yoğun ilgi gördü.

Büyükada Anadolu Kulübü'nde gerçekleşen etkinliklere katılan Belediye Başkanımız Atilla Aytaç, konser sonuna doğru eşi Müfide Aytaç ile birlikte 4 Ada 1 Koro ekibinin arasına girerek son şarkıyı birlikte seslendirdiler. Başkanımız Atilla Aytaç'ın "İzmir Marşı" isteğini de yerine getiren 4 Ada 1 Koro ekibine tüm salonun eşlik etmesi ile konser sonlandı. Renkli görüntüleri  aşağıdaki linten izleyebilirsiniz.

YOUTUBE VİDEO