ADALAR KENT KONSEYİ SEÇİMİ HAKKINDA DUYURU

ADALAR KENT KONSEYİ SEÇİMLERİ HAKKINDA DUYURU

28.06.2019 saat 14:30’da yapılması planlanan ancak toplantı başlangıcında oluşan gerginlik ve karmaşa sebebiyle tutanak tutularak ertelenen ve 30 Haziran Pazar günü saat 13:00’da çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilen Adalar Kent Konseyi Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda toplantıda hazır bulunan üyeler arasından önerilen Hasan Cevad Özdil (Divan Başkanı), Yasemin Ahi, Şefik Doğan ve Erkan Genco Doğan divan kuruluna seçildi.

Belediye Başkanı Erdem GÜL ve Divan Kurulu’nun önerisiyle herkesi kapsayan demokratik bir süreç ve daha fazla katılımın sağlanması amacıyla toplantının 14 Temmuz saat 13:30’da Belediye binası toplantı salonunda yapılması oylamaya sunuldu. Oy çokluğuyla kabul edilen öneri üzerine Adalar Kent Konseyi Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın çoğunluk aranmaksızın ve aynı gündemle 14 Temmuz Pazar Günü Saat 13:30’da Adalar Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilmesine karar verildi.