BİENAL KONSERİNE YOĞUN İLGİ

22 Eylül Pazar Günü Büyükada San Pacifico Latin Katolik Kilisesi'nde düzenlenen konser sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü.
Londra Kraliyet Müzik Koleji, Kraliyet Müzik Akademisi, Imperial College, Guildhall Müzik ve Drama Akademisi ve Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası müzisyenleri şef Şef James Ross yönetiminde çaldıkları eserlerle Adalılara unutulmaz bir akşam yaşattı.
Solist olarak Samsun Devlet Opera Orkestrası'ndan Klarnet Sanatçısı Özlem Çelik'in yer aldığı konserde Yalçın Tura, Enginlerden...Yücelerden; Çaykovski, Yaylı Çalgılar Serenadı; Hindemith, Klarnet ve Yaylı Orkestra için Varyasyonlar ve Donizetti, Klarnet ve Yaylı Orkestra için Konçertino eserleri müzikseverlerle buluştu.