ATATÜRK ÜN SEVDİĞİ ŞARKILARI SÖYLEDİLER

ATATÜRK'ÜN SEVDİĞİ ŞARKILARI SÖYLEDİLER

10 Kasım Atatürk’ü anma programımız Büyükada Anadolu Kulübü’ndeki konserimizle devam etti.
Çağdaş Suseven şefliğinde 4 Ada 1 Koro Musiki Grubu "Atatürk’ün Sevdiği Şarkıları" seslendirdi.
İzmir'in Kavakları, Yemen Türküsü, Olmaz İlaç, Fikrimin Gülü, Yanık Ömer bu şarkılar arasındaydı.

4 Ada 1 Koro Musiki Grubu'na bu anlamlı konseri için teşekkür eden Belediye Başkanımız Erdem Gül, günün anlam ve önemini ifade ederken,
"Bu günü matem havasında değil, moralle, umutla anmak gerekir. Umutluyuz. Herşey daha da güzel olacak. Buna inanıyorum" dedi ve konuşmasını "Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ün anısı önünde saygıyla eğiliyorum" cümlesiyle bitirdi.

Büyük katılım ve ilginin olduğu gece, NİSİ Sirtaki ve Ege Dans Grubu'nun Zeybek gösterisiyle son buldu.