BAŞKAN İMAMOĞLU ALKIŞLARLA UĞURLANDI

BAŞKAN İMAMOĞLU, ALKIŞLARLA UĞURLANDI

Ekibiyle birlikte gün boyu Büyükada'yı gezen, elektrikli araçların test denemesini yapan, at ahırlarında incelemelerde bulunan, Cemevinin de aralarında olduğu çeşitli kurumları ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu ve Başkanımız Gül’ün bir ziyareti de Büyükada sakini oyuncu ve eski milletvekili Ediz Hun’a oldu.

İmamoğlu, Büyükada’dan sonra Sedef Adası'na ziyarette bulundu. İmamoğlu Sedef Adası’nda incelemelerde bulunurken kendisine Sedef Adalılar Derneği Başkanvekili Sefa Targıt ve ada sakinleri eşlik etti.

Başkanlarımızın son durağı ise Heybeliada oldu. Heybeliada halkı tarafından büyük bir coşku ile karşılanan İmamoğlu, elektrikli araçları yerinde inceleyerek, araç sürücülerine başarılar diledi.

Tüm gününü İlçemizde geçiren Başkanımız İmamoğlu ve ekibi Adadan alkışlarla uğurlandı.