HAŞİM GÜL’ÜN ADI PARKIMIZDA YAŞATILACAK

HAŞİM GÜL’ÜN ADI PARKIMIZDA YAŞATILACAK

Geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan Büyükada sakinlerinden, Cumhuriyet Halk Partili Haşim Gül’ün Meclis Kararı ile isminin verildiği parkın açılışını ölüm yıl dönümünde gerçekleştirdik.

Çarkıfelek Caddesi üzerinde bulunan parkın açılışına Belediye Başkanımız Erdem Gül, Başkan Yardımcımız Engin Çelik, Ercan Akpolat Başkanlığındaki CHP İlçe Yönetimi, Haşim Gül’ün yakınları ve arkadaşları katıldılar.

Başkanımız Gül yaptığı konuşmada “Haşim Gül ilçemiz için önemli bir insandı. Meselelere kafa yoran, düşünen, çözüm arayan ve üreten bir kişilikti” dedi ve ekledi: “Her ölüm erken ölümdür, ama Haşim Gül’ün ölümü çok erken oldu. Saygı ve özlemle anıyorum…”

Haşim Gül’ün yol arkadaşları CHP İlçe Başkanı Ercan Akpolat, Uluç Yurtduru ile Celal Ulaş da yaptıkları konuşmalarda Gül’ün partili kimliğine vurgu yaptılar ve kısaca anılarını paylaştılar.

Son sözü alan Haşim Gül’ün kızı Zeycan Gül, babasının isminin parkta yaşatılacak olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Park açılışı, Gül ailesinin helva ikramıyla son buldu.