Adalarda Kıyı Kenar Şeridi ve Sahillerin Kullanımında Eşitlik ve Hakkaniyet Toplantısı 26 Temmuz da

Adalar Kent Konseyi'nin çağrısıyla 12 Temmuzda başlayan "Adalar Forumları"nın ikincisi 19 Temmuz Pazar günü gerçekleşti. 2. Adalar Forumunun konusu Yangın, Doğal Afetler ve Adalarımızda alınacak önlemler idi. Belediye Başkanımız Erdem Gül’ün de katıldığı forumda düşünceler ve öneriler paylaşıldı. Bir sonraki forum "Adalarda Kıyı kenar şeridi ve sahillerin kullanımında eşitlik ve hakkaniyet" temasıyla 26 Temmuz Pazar günü saat 16.00'da Büyükada Çelik Gülersoy Kültür Merkezi bahçesinde yapılacak....