EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Adalar Belediyesi’nin Ekim ayı meclis toplantısı Yapıldı.Toplantının açılışını yapan Başkanımız Erdem GÜL, gündem dışı yaptığı konuşmada ülkede ve dünyada süren salgın sürecine dikkat çekerken, "Önümüzü göremediğimiz bir süreç yaşıyoruz ama önemli olan bu süreci nasıl yaşadığımız, önemli olan bu süreçte dayanışmayı ne kadar büyüttüğümüz. " dedi ve gündem maddelerinin değerlendirilmesi için sözü Meclis'e bıraktı.
Yapılan görüşme ve değerlendirmelerin ardından gündem maddelerine geçildi.
İmar Şehircilik Müdürlüğü’nün “Bilirkişi seçilmesi” hakkındaki teklifi oy birliğiyle,Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün 7 adet yerin özel güvenlik izin belgesi iptali hakkındaki teklifi oy çokluğuyla teklif karar olarak,
İşletme Müdürlüğü’nün “Ücret Tarife Değişikliği ” hakkındaki teklifi oy birliğiyle Plan Bütçe Komisyonu’na,
Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nün “İçkili Yer Bölge Krokisi” hakkındaki teklifi oy birliğiyle İmar ve çevre Komisyonu’na
Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2021-2023 tahmini bütçesi hakkındaki teklifi oy birliğiyle Plan Bütçe Komisyonu’na havale edildi.