KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Belediye Meclisimiz, Kasım ayı toplantısının birinci birleşimini gerçekleştirdi. Toplantının açılışını yapan Başkanımız Erdem GÜL, gündem dışı yaptığı konuşmada, İzmir'de yaşanan depremden duyduğu üzüntüyü dile getirirken  dayanışma vurgusu yaptı...
Başkan GÜL' ün dikkat çektiği bir konu da dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan salgına karşı daha dikkatli olmak ve gerekli tedbirleri almaktı.
Yapılan konuşmaların ardından gündem maddelerine geçildi. Buna göre;
İnsan kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü ve Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü’nün kapatılması hakkındaki teklifi,
İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nün boş kadro hakkındaki teklifi,
Fen İşleri Müdürlüğü’nün araç satış protokolü hakkındaki teklifi teklif karar olarak oy çokluğuyla kabul edilirken; İşletme Müdürlüğü’nün Sera Yeri Üretimi Çiçek ve Bitki Ücret Tarifesi hakkındaki teklifi Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi.
Kasım ayı toplantısının ikinci birleşimi için 6 Kasım Cuma günü bir araya gelecek olan Belediye Meclisimiz, Başkanımız Erdem GÜL'ün dayanışma amacıyla İzmir'e gidecek olmasından dolayı 5 Kasım Perşembe  saat 14.00'te gerçekleşecek.