38. İBB BAŞKANLIK KUPASI SPOR ŞÖLENİ ONLİNE SATRANÇ TURNUVASINI KAZANAN ADALAR BELEDİYESİ OLDU

28 Aralık’ta İstanbul Büyükşehir Belediyesi müdürlükleri, iştirak şirket çalışanları ve ilçe belediye personeli arasında gerçekleştirilen 38. İBB Başkanlık Kupası Spor Şöleni Online Satranç Turnuvasına Belediyemizi temsilen katılan Deniz AKKUŞ, 98 sporcunun arasından 10.5 puanla birinci oldu. 3 dakika+2 saniye arttırmalı 12 tur üzerinden yapılan oyunlarda birinci olan sporcumuz Deniz AKKUŞ’u tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.