Adalar Belediye Meclisi’nin Mart Ayı toplantılarının 2. Birleşimi bugün yapıldı.

Birinci toplantı tutanağının okunmasıyla başlanan 2021 yılı Mart ayı toplantılarının 2. Birleşiminde, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün  “Dolu Kadro Değişikliği”, teklifine ilişkin Hukuk Komisyonu raporu oy birliği ile kabul edildi. Fen İşleri Müdürlüğü'nün  “Ücretlendirme” ve Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün  "Borçlanma” hakkındaki tekliflerine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu raporları ise oy çokluğu ile reddedildi.

Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı toplantılarının 1. Birleşiminin 5 Nisan Pazartesi günü saat 11.00’de Belediye Meclis salonunda yapılmasına karar verilerek toplantı son buldu.