İBB EKİPLERİ ADALAR’DA

İBB EKİPLERİ ADALAR’DA

İBB Genel Sekreteri  Can Akın Çağlar, Şehir Hatları Genel Müdürü Sinem Dedetaş, Genel Sekreter Yardımcıları Arif Gürkan Alpay, Şengül Altan Arslan, Yılmaz Öztürk, Kültür Daire Başkanı Hülya Muratlı, Sağlık Daire Başkanı Önder Yüksel Eryiğit ve Danışman Tonguç Çoban Belediye Başkanımız Erdem Gül’ü makamında ziyaret etti. Ardından Büyükada Saat Meydanı’nda bulunan, Belediyemiz ile koordineli çalışmaların gerçekleştirileceği İBB Adalar Ek Hizmet binasının açılışına gidildi.

Açılışta konuşma yapan Başkanımız GÜL; Adalar’ın İBB için öneminden bahsetti ve İlçemize uygulanan pozitif ayrımcılıktan memnun olduklarını belirtti. Konuşmasında, Adaların tarihi dokusu ve kimliğini bozmadan gerçekleştirilecek çalışmalardaki işbirliğin sağlanması için koordinasyon merkezi’nin önemine de değinen GÜL, “Adalar için, Adalar Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanıyla hep birlikte yürüyeceğiz” dedi.

Ek Hizmet Binası’nda Beyaz Masa, İSKİ, Turizm Bilgilendirme bölümü gibi farklı bölümler bulunmakta…