Kent Konseyi Başkanlığına İskender Özturanlı Seçildi.

Bugün Anadolu Kulübünde gerçekleşen seçimli olağan genel kurula 112 temsilci katıldı. Bülent Mısırlıoğlu, Şule Çelebi ve Hanifi Bido' dan oluşan divan kurulunun yönettiği toplantıda Belediye Başkanımız Erdem Gül açılış konuşmasını yaptı. Adaların derdini dert edinen topluluğu selamlayarak başladığı konuşmasında; kişisel hırsların, ayrımcılığın olmadığı Adaların, İstanbul'un ve memleketin sorunlarının görüşüldüğü kardeşçe, dayanışmayla, çoğalarak artan bir konsey yapısını dilediğini söyledi. Başkan adayları olan Pınar Delen Satıoğlu ve İskender Özturanlı'nın konuşmalarının ardından başlayan seçim 2 turda tamamlanarak İskender Özturanlı Konsey Başkanlığına seçildi. Konsey Başkanı ve yürütme kuruluna başarılar dileriz.