ADALAR BELEDİYESİ | Resmi İnternet Sitesi

Eylül Ayı Belediye Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Belediye Meclisimiz, bir aylık tatilin ardından yeniden toplandı. Eylül ayı  birinci bileşim toplantısı  Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkanımız Erdem Gül, "Eylül ayına yönelik kötü bir hafızamız var"  dedi ve 6-7 Eylül olayları ile  12 Eylül Darbesi'ni kınadı. Eylül ayının hepimize, ülkemize hayırlı olmasını dileyen Başkanımız, tüm öğrenci ve öğretmenlere yeni eğitim -öğretim yılında başarılar dilerken, yüksek ekonomik kriz nedeniyle ihtiyaçları karşılanamayan ailelerle dayanmışma çağrısı da yaptı. Başkanımız Gül, Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Fenişleri Müdürümüz Sevgi Ünsal'a  görevinde başarılar diledi.
Yapılan konuşmaların ardından gündem maddelerine geçildi. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sunulan Protokol Yetkisi ve Yeşil alana İsim Verilmesi hakkındaki teklifler Plan Bütçe ve İmar Çevre ve Sağlık Komisyonlarına hazale edildi.

Eylül Ayı Meclis Toplantılarının 2. Birleşimi 09 Eylül 2022 saat 11:00'da gerçekleşecek.