ADALAR BELEDİYESİ | Resmi İnternet Sitesi

Adalar Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Belediye Meclisimizin, 8’inci seçim dönemi 4’üncü toplantı yılı, 2022 yılı Ekim ayı toplantıları Ekim ayı birinci bileşim toplantısı 3 Ekim Pazartesi günü Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkanımız Erdem Gül, Ekim ayının anlam ve önemini ifade eden günlere dikkat çekti. “Bizim için 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ekim ayının en önemli günüdür. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarını saygı ile anıyorum ve tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” diyen Başkanımız, 6 Ekim İstanbul’un Kurtuluşu’nu, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü ve 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı da unutmadı.
Meclis Üyelerimizin de söz almasının ardından gündem maddelerine geçildi. Buna göre;
• İşletme Müdürlüğü’nün “Baz İstasyonları Ücret Tarifesi" hakkındaki teklifi,
• Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün "Ödenek Aktarma" hakkındaki teklifi,
• Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün "Adalar Belediyesi 2023 Yılı Ücret Tarifesi" hakkındaki teklifi,
• Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün "Adalar Belediyesi 2023-2025 yılı tahmini Bütçesi” hakkındaki teklifi, görüşülerek Plan ve Bütçe komisyonuna havale edildi.