ADALAR BELEDİYESİ | Resmi İnternet Sitesi

Cumhuriyetimizi Coşkuyla Kutluyoruz

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Adalarımızda coşkuyla kutluyoruz. Maydanlar, sokaklar zafer şarkılarına, dans gösterilerine sahne oldu...

Adalarda sabah saatlerinde resmi törenle başlayan kutlamalar, gün boyu çeşitli etkinliklerle sürüyor. Sırasıyla Kınalıada, Burgazada, Heybeliada ve Büyükada'da bando takımı eşliğinde yapılan yürüyüşlere Ada halkı büyük katılım gösterdi. Başkanımız Erdem Gül, Başkan Yardımcılarımız Engin Çelik ile Sevgi Ünsal ve Meclis Üyelerimizin katıldığı kortej Büyükada'da daha da uzadı. Çocukların, gençlerin, kadınların, yaşlıların yer aldığı yürüyüşte şarkılar, marşlar söylendi, meydanlar  “Çökertme” nin dans gösterisine sahne oldu.

Kutlamalar, İklim Tamkan - Senem Demircioğlu'nun saat 20.00'de Anadolu Kulübü’nde vereceği piyano resitali ile devam edecek.