ADALAR BELEDİYESİ | Resmi İnternet Sitesi

Kasım Ayı Meclis Toplantılarının 1. Birleşimi Yapıldı

Belediye Meclisimizin Kasım ayı  birinci bileşim toplantısı, 7 Kasım Pazartesi günü  Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkanımız Erdem Gül, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Adalarımızda coşku ile kutladığımızı hatırlatırken Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anacağımız 10 Kasım'ın ayın en hüzünlü günü olduğunu söyledi.
Başkanımız, yaklaşan kışa da dikkat çekerken gün gün daha da yoksullaşan halkımız ile dayanışma içerisinde olmak gerektiğini vurguladı.
Meclis Üyelerimiz İsmail Hakkı Durmuş ile Kemal Türkyılmaz’ın da söz aldığı Meclis konuşmalarının ardından gündem maddelerine geçildi. Buna göre;
Yazı İşleri Müdürlüğü’nün “Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği” üyeliği hakkındaki teklifi teklif karar olarak kabul edilirken
 Fen İşleri Müdürlüğü’nün "Fiyatların Belirlenmesi Tarifeler" hakkındaki teklifi. Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

Kasım Ayı Meclis Toplantılarının 2. Birleşimi 11 Kasım 2022 saat 11. 00'da gerçekleşecek.