SÜREKLİ İŞÇİ KADROSUNA GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI

696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin 127. Maddesinin; Geçici 24. Maddesi gereği Taşeronda Çalışan İşçilerin Sürekli İşçi Kadrolarına Geçişi Başvuru Sonuçları

24 Aralık 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 696 Sayılı Kanun Hükminde Kararname ve 01/01/2018 tarihli 30288 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta olan İşçilerin Sürekli İşçi Kadrolarına veya Mahalli İdare Şirketlerinde İşçi Statüsüne Geçirilmesine İlişkin 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin geçici 24. Maddenin Uygulanmasına Dair Usul ve Esaslar Tebliğin 10.Maddesi gereği Kurumumuzda 04/12/2017 tarihi itibariyle çalışmakta olan ve aşağıda isimleri belirtilen personellerin tespit komisyonumuzca yapılan inceleme neticesinde aranılan şartlar doğrultusunda başvuruları kabul edilenler ve edilmeyenlerin listesi aşağıda yayınlanmıştır.

Başvurusu Kabul Edilmeyenlerin itirazlarını 3 gün içinde yazılı ve gerekçeli olarak İstanbul Valiliği İtiraz Komisyonuna yapmaları gerekmektedir.