İLÇEMİZDE TESPİT EDİLEN KURBAN SATIŞ VE KESİM ALANININ BELİRLENMESİ HAKKINDA AÇIKLAMA

1- Kurban satış ve kesim alanları, Belediye tarafından değil Kaymakamlık tarafından oluşturulan Hayvan Sağlık Zabıtası Komisyonu tarafından belirlenmektedir.

2- Komisyon Kaymakam başkanlığında, Belediye, İlçe Tarım, Toplum Sağlığı, Müftülük ve İlçe Tarım Veteriner Hekiminden oluşmaktadır.

3- Komisyon karar almadan önce, Kaymakamlık tarafından Belediyemize yazı yazılarak kurban satış ve kesim yerleri hakkında bilgi istenmiştir.

4- Belediyemiz kurban satış ve kesim yeri için her adada ayrı bir yer tespit etmiş ve Kaymakamlığa da bu 4 alanı yazı ile bildirmiştir.

5- Kurban kesim ve satış alanı için sadece Büyükada Aya Nikola Bölgesini tespit edip kararı alan Belediyemiz değil Kaymakam Başkanlığında toplanan komisyondur.

Saygıyla Duyurulur