Değerli Adalılar,
Ülkemiz genelinde yaşanan ve hepimizi derinden sarsan yangın bölgeleri için öncelikli ihtiyaç listesi;
Buz, yanık merhemi, gaz maskesi, yanmaz kıyafetler, yanmaz bot veya çizme/ayakkabı, baret, baret için tepe lambası, el feneri, koruyucu yangın gözlüğü, sırt tipi sulama ekipmanı, yangın topu, yangın hortumu, feklektif yelek, megafon, araç tipi tepe lambası, soğuk muhafaza için buz kabı, powerbank, termostur. Yukarıda yer alan listedeki malzemeler için yardım kampanyasına destek olmak isteyenler Belediyemize (216 382 33 82/315) başvurabilirler.
Ev eşyası, yatak, yorgan vs için yardım kampanyası, yangınlar tam olarak kontrol altına alındıktan sonra bölgeden gelen talepler doğrultusunda başlatılacaktır.
Öncelikli ihtiyaç listesi için başvuruda bulunmak isteyenler Sosyal Meydya hesaplarımız üzerinden direk mesaj (DM) üzerinden başvurabilirler.
Duyarlılığınıza teşekkür ederiz.