NİZAM MAHALLESİ 15 GÜNLÜK BİLGİLENDİRME İLANI

İSTANBUL İLİ ADALAR İLÇESİNİN NİZAM MAHALLESİNDE 3402 SAYILI KADASTRO KANUNUN 22' NCİ MADDESİNİN İKİNCİ FIKRASIN[N (a) BENDİ (KADASTRO GÜNCELLEME ÇALIŞMALARI) VE 3402 SAYILI KADASTRO KANUNUNUN GEÇİCİ 8. İNCİ MADDESİ (İLK DEFA KADASTRO ÇALIŞMALARINA TABİ TUTULAN ALANLAR) KAPSAMINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR TEKNİK RAPORDA VE DÜZELTME HARİTASININ OZALİT KOPYASINDA GÖSTERİLİMİŞTİR.

KADASTRO ÇALIŞMA ALANI SINIRI İÇERİSİNDE BULUNAN TAŞINMAZLARDA UYGULAMA EKİBİNCE YAPILAN SINIRLANDIRMA VE TESPİTLER TAMAMLANDIINDAN, SINIRLANDIRMA VE TESPİTLERİN ASKI İLANINA ALINMADAN ÖNCE, GERÇEK VE TÜZEL KİŞİLERİN BİLGİLERİNE SUNULMASI, İDARİ YOLDAN DÜZELTİLMESİ MÜMKÜN OLAN HATALAR NEDENİ İLE YAPILACAK İTİRAZLARIN KADASTRO KOMİSYONUNDA İNCELENEREK HAK KAYIPLARININ ÖNLENMESİ AMACIYLA DÜZENLENEN BİLGİLENDİRME LİSTELERİ PAFTA ÖRNEKLERİ İLE BİRLİKTE 15 GÜN SÜRE İLE BELEDİYE HİZMET BİNASI ANA GİRİŞİNDE İLAN EDİLMİŞTİR.

BU LİSTELER İLE TAŞINMAZ MALLARIN KONUMLARINI GÖSTERİR PAFTA OZALİT KOPYALARININ İNCELENEREK, LİSTELERDE YAZILI TAŞINMAZ MALLAR ÜZERİNDE YAPILAN SINIRLANDIRMA VE TESPİTLERE KARŞI İTİRAZI OLANLARIN İLAN MÜDDETİ OLAN 19.11.2021 İLA 03/12/2021 TARİHLERİ ARASINDA İSTANBUL (KARTAL) KADASTRO BİRİMİNE VEYA UYGULAMA EKİBİNE İTİRAZ ETMELERİ, İTİRAZ SONUÇLARININ 30 GÜNLÜK ASKI CETVELLERİNDE GÖSTERİLECEĞİ, DAVA AÇMAK SURETİYLE İTİRAZ ETMEK İSTEYENLERİN İSE DAHA SONRA YAPILACAK ASKI İLANI SÜRESİ İÇERİSİNDE YETKİLİ KADASTRO MAHKEMESİNDE DAVA AÇABİLECEĞİ, TKGM-KADASTRO DAİRESİ BAŞKANLIĞININ 14/01/2013 TARİH 2013/4 SAYILI GENELGESİ UYARINCA DUYURULUR.