BASINA VE KAMUOYUNA DUYURU

Bugün bir kısım yayın organları ile internet sitelerinde yayınlanan haberlerde Belediyemizi ve Belediye Başkanımızı suçlayıcı türlü ifadeler kullanılmıştır.
Havuz medyasının gerçeğe aykırı haberleri ile sosyal medyadaki kirli yöntemleri kendilerine kalkan edinen bir takım kişi ve grupların organize olarak yürüttüğü, iftira ve yalanlarla dolu bu karalama kampanyalarının, Adalar Belediyesi ile Belediye Başkanımızı itibarsızlaştırmak için kamuoyu algısı yaratmaya yönelik olduğu barizdir. Bu kirli odakların, sosyal belediyeciliği ve kamu hizmetinin sağlıklı şekilde icrasını aksatma amaçları taşıdıkları ortadadır.
Adli Makamlara da yansıyan ve haberlere konu olan olay adli vakadır ve Belediyemizle herhangi bir ilgisi yoktur. Kurumumuzla illiyet bağı bulunmayan kişiler arasında yaşanmış bir hadisenin Adalar Belediyesi’ne ve Belediye Başkanımıza mal edilmeye çalışılması, en basit tabiriyle akıl tutulmasıdır.
Kamuoyunda yapay bir gündem oluşturarak dikkat çekmeye ve kendine menfaat sağlamaya çalışan bir takım kişilerin iftiralarının yer aldığı yandaş medyanın maddi gerçeğe aykırı yayınları bizleri yıldıramayacaktır. Bu hadsiz ve haksız saldırıların faillerinin yargı ve tarih önünde hesap verecekleri günler elbet gelecektir.
Adli makamlardan konuyla ilgili incelemelerin yapılmasını ve bir an önce olayın aydınlatmasını talep ediyoruz.
Adalardaki barış, huzur ve kardeşliği bozma girişiminde olanlara geçit vermeyeceğiz. Kötülük Kazanamaz…