/ /

LOZAN BARIŞ KONFEARANSI VE ANTLAŞMASININ 94. YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ İNÖNÜ MÜZE EVİNDE

Başlangıç Tarihi 24 Temmuz 2017
Bitiş Tarihi 24 Temmuz 2017
Etkinlik Yeri Heybeliada İnönü Müze Evi
Etkinlik Türü Etkinlik

İnönü Vakfı ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ile birlikte ev sahipliği yapacağımız, Lozan Başırş Konferansı ve Antlaşmasının 94. Yıldönümü etkinlikleri 24 Temmuz Pazartesi Günü saat 17:00'de Heybeliada İnönü Müze Evi'nde düzenlenecek. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak programda açılış konuşmalarını sırasıyla İnönü Vakfı Başkanı Özden Toker, ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Aysel Çelikel ve Belediye Başkanımız Atilla Aytaç yapacak. Açılış konuşmalarının ardından, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Prof. Dr. Sayın Yılmaz Büyükerşen'in konuşması, müzik dinletisi ve ikramlar eşliğinde program sona erecek.