/ /

Bitiş Tarihi 08 Mart 2018
Etkinlik Yeri Büyükada Anadolu Kulübü
Etkinlik Türü Tiyatro

İrfan Değirmenci'nin ünlü olma, şöhretle baş etme, şöhreti toplumun faydasına kullanma gibi konuları mizahi bir dille irdelediği iki perdelik, müzikli tek kişilik gösterisi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde sizlerle...

20 yıl televizyon haberciliği yapan İrfan Değirmenci, bir sabah uyandığında kendini dev bir işsiz olarak bulur! Ülke şartlarının işsiz bıraktığı Değirmenci, haber anlatmanın dışında ne gibi yetenekleri olduğunu sorguladığı 6 ayın ardından her zaman en iyi yaptığı şeyi yapabileceğine karar verir: insan öykülerini ve insanlık hallerini kendine özgü üslubuyla anlatmaya devam edecektir ancak bu kez Tv ekranında değil, sahnelerde. Anne Ben Artist Oldum, İrfan Değirmenci'nin ünlü olma, şöhretle baş etme, şöhreti toplumun faydasına kullanma gibi konuları mizahi bir dille irdelediği iki perdelik, müzikli tek kişilik gösterisi. İrfan Değirmenci, stand-up gösterisinde seyircilere yalnızca tv'den tanıdıkları bir ismin farklı becerilerini görme şansı vermiyor aynı zamanda kendi içlerindeki gizli yetenekleri de ortaya çıkarmalarına imkan tanıyor!

8 Mart Perşembe günü saat 18:30'da Büyükada Anadolu Kulübü'nde sergilenecek gösteriye giriş için ücretsiz biletlerinizi aynı gün saat 17:00 itibari ile Anadolu Kulübü Kapısından temin edebilirsiniz.