/ /

Bitiş Tarihi 27 Nisan 2019
Etkinlik Yeri Büyükada Atatürk Meydanı
Etkinlik Türü Festival

Yeditepe Üniversitesi ile yaptığımız işbirliği ile düzenleyeceğimiz “14.Uluslararası Folklor Festivali" 27 Nisan Cumartesi günü Büyükada Atatürk Meydanı'nda. Farklı ülkelerden yaklaşık 160 üniversite öğrencisinin oyunlarını sergileyeceği festival Belediye binası önünden Atatürk Meydanı’na yapılacak kortej yürüyüşü ile başlayacak.Gösteri alanına geçildikten sonra, Bulgaristan’dan FOLK DANCE GROUP “TRAKIISKA MLADOST”, Bosna Hersek’ten ANSAMBL TENELIJA, Kosova Cumhuriyeti’nden AKV “LIDHJA E PRIZRENIT”, Hindistan’dan RHYTHMS INTERNATIONAL FOLK ART CLUB “RIFAC INDIA ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ “KUZEY KIBRIS KAMPÜSÜ HALK BİLİMİ TOPLULUĞU, Adalar halkına kültürel bir program sunacak.